Σελίδες

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Αποκάλυψη - Σοκ: Σταμάτησαν οριστικά τις επαναπροωθήσεις των λαθρομεταναστών

Όλοι οι παράνομοι εισβολείς μεταφέρονται στα αστικά κέντρα κατόπιν υπουργικής εντολής.
Σε πρόσφατη ενημερωτική σύσκεψη των αρμοδίων αστυνομικών αρχών, η γραμμή του υπουργείου Προ.Πο. άλλαξε. Ακούγοντας τις οδηγίες των προϊσταμένων τους, οι αστυνομικοί των παραμεθόριων περιοχών έμειναν στην κυριολεξία με ανοιχτά στόματα. «Οι συλληφθέντες μετανάστες θα κρατούνται προσωρινά στους χώρους κράτησης των αστυνομικών τμημάτων και ........έπειτα θα προωθούνται στα αστικά κέντρα της χώρας». Για το λόγο αυτό η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, ιδίως το τελευταίο διάστημα, έχουν βουλιάξει από τα εκατομμύρια των αλλοδαπών.
Στη σύλληψη 200 λαθρομεταναστών προχώρησαν οι Αρχές στην παραμεθόριο περιοχή Καστανέων-Νέας Βύσσας στον Έβρο. Οι αλλοδαποί, που προέρχονταν από ασιατικές χώρες και εισέβαλαν μέσω Τουρκίας στην πατρίδα μας, συνελήφθησαν χθες, μέρα μεσημέρι, ώρα 12:45. Το ρεύμα των ξένων εισβολέων δε δείχνει να περιορίζεται παρά τα όποια μέτρα αστυνόμευσης των συνόρων ή τη δράση της πολυδιαφημισμένης δύναμης FRONTEX. Το ερώτημα που τίθεται είναι: «τι γίνεται με τους συλληφθέντες;». Οι διατάξεις του νόμου ασφαλώς ορίζουν επαναπροώθηση στη χώρα προέλευσής τους. Σε πρόσφατη ενημερωτική σύσκεψη των αρμοδίων αστυνομικών αρχών όμως, η γραμμή του υπουργείου Προ.Πο. άλλαξε. Ακούγοντας τις οδηγίες των προϊσταμένων τους, οι αστυνομικοί των παραμεθόριων περιοχών έμειναν στην κυριολεξία με ανοιχτά στόματα. «Οι συλληφθέντες μετανάστες θα κρατούνται προσωρινά στους χώρους κράτησης των αστυνομικών τμημάτων και έπειτα θα προωθούνται στα αστικά κέντρα της χώρας». Για το λόγο αυτό η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, ιδίως το τελευταίο διάστημα, έχουν βουλιάξει από τα εκατομμύρια των αλλοδαπών.
Είναι προφανές ότι ο μαζικός εποικισμός της Ελλάδος από ασιάτες (κυρίως αφγανούς και πακιστανούς) που συντελείται τις ημέρες αυτές με καταιγιστικούς ρυθμούς θα οδηγήσει άμεσα σε μία μη αναστρέψιμη κατάσταση. Ήδη, ουδείς γνωρίζει τον αριθμό των λαθρομεταναστών που παράνομα βρίσκονται εντός Ελλάδος. Η νέα τακτική των κρατικών αρχών λέει: «φέρτε τους όλους μέσα!» και προφανώς απορρέει από μυστικές διεθνείς συμφωνίες. Είναι ενδεικτικό το παράδειγμα των «αθιγγάνων» από Ρουμανία και Βουλγαρία. Οι πληθυσμοί αυτοί, που διαθέτουν πλέον ευρωπαϊκές ταυτότητες, διώχθηκαν από τις χώρες προέλευσής τους, λόγω των παρασιτικών και εγκληματικών τους δραστηριοτήτων. Επιχείρησαν κατ΄αρχήν να εγκατασταθούν στην Ιταλία, από όπου εκδιώχθηκαν επίσης κακήν-κακώς. Από εκεί ακολούθησαν την εύκολη λύση και μεταφέρθηκαν μαζικά στην Ελλάδα του Γιωργάκη. Σίγουρα κάτι τέτοιο δεν έγινε τυχαία. Υπάρχει μυστική διεθνής συμφωνία και κάποια εγχώρια λαμόγια τρώνε χοντρά οικονομικά πακέτα από την όλη ιστορία.
Φυσικά, μέσα στα επόμενα χρόνια είναι βέβαιο πως θα πάψει να υπάρχει Ελλάδα και οι Έλληνες θα είμαστε μία τραγική μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα. Η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται ταχύτατα και αποτελεσματικά μέτρα για επίλυση του μεταναστευτικού. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στην πατρίδα μας, τότε το μέλλον προβλέπεται πολύ σκληρό για τις επόμενες γενιές Ελλήνων.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: