Σελίδες

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Ελεύθερος υπό όρους ο 37χρονος που ασελγούσε σε μαθητές

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του σε ανακριτή της Θεσσαλονίκης ο 37χρονος που συνελήφθη, κατηγορούμενος ότι επί δέκα χρόνια ασελγούσε σε ανήλικους μαθητές.Κατά την απολογία του παραδέχθηκε μέρος των κατηγοριών που του αποδίδονται, ενώ υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Οι αστυνομικές αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από καταγγελία 39χρονης γυναίκας, μητέρας ενός από τα θύματα, η οποία ισχυριζόταν ότι τον Ιανουάριου του 2009 ο γιος της είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 37χρονο. Μάλιστα, τον περασμένο Μάρτιο, η 39χρονη εντόπισε ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία του γιου της με τον 37χρονο......
Οι έρευνες οδήγησαν τους αστυνομικούς του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στην περιοχή της Τούμπας, όπου, το απόγευμα της Δευτέρας, ο δράστης επιχείρησε εκ νέου να έρθει σε επαφή με τον ανήλικο. Σε έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε στην κατοχή του ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

Προανακριτικά ο 37χρονος ομολόγησε ότι τα ανήλικά θύματά του ανέρχονταν σε τουλάχιστον δεκαπέντε, τα όποια, όπως παραδέχθηκε, «ψάρευε» είτε μέσα από το Διαδίκτυο, είτε συχνάζοντας σε νεανικά στέκια.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΤΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ! ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ