Σελίδες

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα;

Θα σας πάμε λίγο πίσω,όχι 70 χρόνια,αλλά 4 χρόνια και κάτι μήνες......κι αυτό το κάνουμε για να "φρεσκάρουμε" τη μνήμη σε ορισμένους νεοδημοκράτες και για να γνωρίζουν κάποια γεγονότα, όσοι ασχολούνται εκ του μακρόθεν με το "αθλημα".
Το καλοκαίρι λοιπόν του έτους 2006 είχαμε τις διεργασίες,για τα "χρήσματα"των υποψηφίων Δημάρχων της Ν.Δ. όπως και φέτος και μάλιστα τότε οι ενδιαφερόμενοι για το Δήμο Πολυγύρου δεν ήταν ένας ή δυο ήταν πολύ περισσότεροι.
Χαρακτηριστικά αναφέρουμε τους σημαντικότερους, κατά την ταπεινή μας άποψη,διεκδικητές,όπως:τον Ευθύμη Καρανάσιο,τον Θωμά Καπλάνη,τον Απόστολο Φυργάδη,τον Δημήτρη Τζηρίτη,τον Νίκο Ψαρά κ.α.
Και τότε όπως και φέτος υπήρχε πολύ έντονο παρασκήνιο......
Και τότε όπως και φέτος έγιναν αμέτρητα ταξίδια από τους εν δυνάμει υποψηφίους στην Αθήνα......
Και τότε όπως και φέτος υπήρχαν έντονες διαβουλεύσεις........
Και τότε όπως και φέτος τα τηλέφωνα πήραν"φωτιά"........
Και τότε όπως και φέτος ο καθείς με τα "όπλα"του....προσπαθούσε να πάρει το "χρήσμα"......
Και τότε όπως και φέτος........
Δεν σας κρύβουμε δε, ότι τότε πιστεύαμε πως υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου θα ήταν ο αγαπητός Ευθύμης για πολλούς και διάφορους ευνόητους λόγους.Δεν τα κατάφερε όμως, όπως και οι υπόλοιποι και τελικά το "χρήσμα"πήρε ο Θωμάς Καπλάνης,δικαίως ή αδίκως....
Τότε λοιπόν ο Θωμάς τα είχε όλα "δικά"του,το μηχανισμό του κόμματος, ήταν και κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία τότε μην το ξεχνάτε,υποψήφιους ικανούς(άνδρες και γυναίκες) και το σπουδαιότερο δεν είχε άλλο συνδυασμό από τον ίδιο χώρο,γι αυτό λοιπόν κατάφερε και επικράτησε με ένα πράγματι υψηλό ποσοστό.
Είναι φρόνιμο λοιπόν κάποιοι να μην επιχειρούν στρογγυλεμένες αναλύσεις, κατά το δοκούν, και να μην συγκρίνουν ανόμοιες καταστάσεις.
Σήμερα ο υποψήφιος που στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία ο Αστέριος Ζωγράφος έχει "εσωκομματικό αντίπαλο".....και παρά ταύτα είναι πολύ κοντά στη νίκη από την πρώτη Κυριακή!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε το φουσκωτό γιατρό (κατά το φτερωτός γιατρός) τον one and only Μητσάρα Κουγουμτζάρα

Ανώνυμος είπε...

Δακρύσαμε....Η δεύτερη Κυριακή είναι σίγουρη Κύριοι. ΠΑΤΡΙΣ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ - ΠΑΟΚ.

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η Ιστορία δεν αρχίζει πρίν 4 Χρόνια........
Το 2002 καποιος σημερινός υποψήφιος Δήμαρχος στέρισε την Νομαρχία απο την Ν.Δημοκρατία κατεβαίνοντας ως αντίπαλος του επίσημου υποψηφίου.
Η ζωή εχει γυρίσματα γιαυτό δεν πρέπει να ξεχνάμε.

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλες την Ιστορια ολοκληρη.

Το 2002 ποιος παρεδωσε την Νομαρχία στο ΠΑΣΟΚ σαν ανταρτης της ΝΔ