Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010 στον Πολύγυρο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού « ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ – ΙΣΧΥΡΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ», παρουσία του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. και πρώην Υπουργού κ. Δημ. Αβραμόπουλου και πλήθους κόσμου παρά τη δυνατή βροχή.
Στο χαιρετισμό του ο επικεφαλής του συνδυασμού κ. Αστέριος Ζωγράφος τόνισε μεταξύ άλλων:
«Ευχαριστώ όλους εσάς που μας δίνετε στήριξη με την αποψινή σας παρουσία και τη δική σας προσπάθεια.
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού μας κι εγώ προσωπικά θα δώσουμε τη μάχη για να προωθήσουμε την επίλυση των προβλημάτων που ταλανίζουν τους δημότες μας. Είμαστε αποφασισμένοι να «βάλουμε μπρος» την «ατμομηχανή» της ανάπτυξης στην Πρωτεύουσα. Να ενώσουμε σε κοινή αναπτυξιακή πορεία τους τέσσερεις σημερινούς Δήμους και να απομονώσουμε τις φωνές του λαϊκισμού και του διχασμού».
Τέλος ο υποψήφιος Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Ζωγράφος ευχαρίστησε τον Αντιπρόεδρο της Ν.Δ. κ. Αβραμόπουλο για την παρουσία του στα εγκαίνια.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Αβραμόπουλος εξήρε την προσωπικότητα και το κύρος του κ. Ζωγράφου και κάλεσε τους δημότες του νέου Δήμου Πολυγύρου να υπερψηφίσουν το συνδυασμό του.
«Ο Αστέριος Ζωγράφος έχει εμπειρία, γνώση και κατάρτιση. Έχει άξιους συνεργάτες και πάνω απ’ όλα είναι άνθρωπος με ήθος, στοιχεία τα οποία έζησα από κοντά στο πλαίσιο των διεκδικητικών πρωτοβουλιών που ανέπτυξε ο ίδιος ως Νομάρχης. Η αναγνώριση της προσωπικότητάς του ξεπερνά τα όρια της Χαλκιδικής. Φιλοδοξία του είναι να αφήσει χρήσιμο έργο πίσω του, όπως αφήνει στη Νομαρχία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: