Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΕΤΕΙΟΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940

Ο Ελληνισμός εορτάζει την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 . Αποδίδει τον ελάχιστο φόρο τιμής σ’ αυτούς που θυσιάστηκαν για να απολαμβάνουμε εμείς σήμερα τα αγαθά της ελευθερίας και της δημοκρατίας.
Στο πλαίσιο αυτό η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χαλκιδικής προγραμμάτισε εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην έδρα της, τον Πολύγυρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

26/10 έως 28/10/10 Γενικός Σημαιοστολισμός.

27 και 28/10/10 βραδινές ώρες φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών καταστημάτων, των κτιρίων Ν.Π.Δ.Δ. και των Τραπεζών.

ΠΕΜΠΤΗ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010

Ώρα 10:30 Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Νικολάου. Θα
χοροστατήσει ο Σεβ. Μητροπολίτης Κασσανδρείας και Πολυγύρου κ.Νικόδημος. Θα ακολουθήσει η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας
από την κ. Μαρία Δεληαγγέλου,Εκπαιδευτικό του 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου.

Ώρα 11:15 Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Ηρώων.

Ώρα 11:30 Παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας.

Δεξίωση του Νομάρχη στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

Στις εκδηλώσεις την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο κ. Θεόδωρος Τσέκος,Γενικός Γραμματέας Διαχείρισης Κοινοτικών και άλλων Πόρων του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.

Ο Νομάρχης Αστέριος Ζωγράφος καλεί όλους τους...... κατοίκους του Νομού να πλαισιώσουν τις κατά τόπους εκδηλώσεις για την εθνική Επέτειο και ως ένδειξη ελάχιστης τιμής κι ευγνωμοσύνης σ’ εκείνους που θυσιάστηκαν για την πατρίδα, να υψωθεί η Σημαία μας σε κάθε σπίτι την ημέρα της επετείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: