Σελίδες

Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Ο "εμφύλιος πόλεμος" στον ΠΟΛΥΓΥΡΟ...

Αυτό που ζούμε στον Πολύγυρο το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν έχει προηγούμενο......
Κάποιοι τεχνιέντως έχουν "καλλιεργήσει" ένα κλίμα φόβου,καχυποψίας,"τρομοκρατίας"...... μεταξύ των νεοδημοκρατών.
Γνωρίζουμε ποιοι είναι αυτοί,γνωρίζουμε σε ποιους συμφέρει αυτή η πόλωση στον Πολύγυρο,συμφέρει στους "ανεξάρτητους" κατ΄ευφημισμό,γνωρίζουμε επίσης ότι διαβάζουν αυτές τις απόψεις και χαμογελούν υποχθόνια.....για το μεγάλο κατόρθωμά τους.
Καθημερινά ακούμε από φίλους και γνωστούς να λένε:"Δεν μπορούμε να μιλήσουμε,δεν μπορούμε να εκφράσουμε τη γνώμη μας,βλέπουμε φίλους να αλλάζουν δρόμο επειδή είμαστε υποψήφιοι σε άλλο συνδυασμό και όχι του "ανεξάρτητου",το ίδιο μαθαίνουμε από επαγγελματίες ότι έχασαν πελάτες επειδή τόλμησαν να πουν ελεύθερα την άποψή τους ,κάποιοι δε λένε ούτε καλημέρα σε ανθρώπους που γνωρίζουν εδώ και δεκαετίες επειδή δεν ανήκουν στο γνωστό αυτοδιοικητικό-πολιτικό σύστημα".
Πόσες δεκαετίες πήγαμε πίσω;
Ζούμε σε Σταλινικό καθεστώς;
Γιατί θέλετε τα επόμενα χρόνια το λαό του Πολυγύρου διχασμένο;
Γιατί σας τύφλωσε η εξουσία και "δηλητηριάζετε"ακόμη και τη ψυχή νέων ανθρώπων;
Οι ενέργειές σας δείχνουν ότι δεν σας ενδειαφέρει το καλό του Δήμου και των δημοτών,αλλά πρωτίστως το προσωπικό σας συμφέρον.

Όπλα δικά μας αγαπητοί μας φίλοι,μην το λησμονάτε ποτέ,η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,η ΑΛΗΘΕΙΑ,η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.....
Όπλα ακριβά και πολύτιμα......
Να είστε βέβαιοι ότι θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις την ΕΛΕΥΘΕΡΗ έκφραση κάθε πολίτη.

 Εσείς οι "ανεξάρτητοι"θα μείνετε μόνοι σας παρέα με τη μικροψυχία σας και η "αυτοδιοικητική ιστορία" του Πολυγύρου θα σας γράψει με τα πιο μελανά χρώματα......

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Ζωγράφο....

ζωγράφισες πάλι...

Ανώνυμος είπε...

επιτελους και καποιοι που λεν τα πραγματα με το ονοματους.ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΕΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΟΛΩΣΗ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ.Ο ΣΤΙΒΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικα θα ήθελα να ξέρω ποιος εχει αρχισει τον "εμφύλιο πόλεμο" στον Πολύγυρο, ο ανεξάρτητος ή ο στηριζόμενος? Άμα υπήρχε τέτοια πρόθεση από τον ανεξάρτητο θα χρησιμοποιούσε και την ίδια μεθοδολογία και στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, η οποία ήταν κόσμια. Όσο για την ελεύθερη έκφραση κάθε πολίτη αυτό θα το δούμε!!!!!!!!! Προσοχή τα γραπτά μένουν!!!!!!!! Εσείς οι στηριζόμενοι νομίζω ότι δεν πρέπει να αναφέρεστε στο θέμα της "ανεξαρτησίας" γιατι αυτό που δείχνει η ιστορια είναι ότι ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ τραβήξατε αυτόν τον δρόμο!!!!!!