Σελίδες

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Γιατί "κρύβονται" ο Βουλευτής και οι πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας;

Παρακολουθήσαμε την προηγούμενη Παρασκευή  συνέντευξη του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Αργύρη Λαφαζάνη σε τηλεοπτικό σταθμό του νομού μας και θαυμάσαμε την κομματική πειθαρχία που ακολουθεί εδώ και δεκαετίες.
Το γεγονός που μας κάνει να αναφερθούμε σ΄αυτόν είναι η θέση που πήρε στην ερώτηση του δημοσιογράφου "ποιους υποψηφίους στηρίζει στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου".
Αφού λοιπόν ανέλυσε συνοπτικά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε Δήμου και "σκιαγράφησε"τους υποψηφίους, ανέφερε ονομαστικά τον κάθε έναν απ΄αυτούς που στηρίζει και φυσικά όλοι είναι οι "εκλεκτοί" του ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας μάλιστα ότι σχεδόν όλοι έχουν το προβάδισμα για να εκλεγούν. 
Θα μας πει τώρα κάποιος καλόπιστα ή κακόπιστα, σιγά ρε κάτι μας είπατε ή σιγά ρε ανακαλύψατε την αμερική ή τι περιμένατε να στηρίξει π.χ. τον Ιορδανίδη ή τον Ζωγράφο ή τον Λαζάρου;
Όχι δεν περιμέναμε τίποτα απ΄όλα αυτά,παρά τις όποιες διαφωνίες ή διαφοροποιήσεις είχε τις οποίες εξέφρασε στα κομματικά όργανα και σε κάποιες περιπτώσεις και δημόσια.
Εκείνο όμως που περιμένουμε ή καλύτερα περιμένουν και απαιτούν οι νεοδημοκράτες ψηφοφόροι  είναι η δημόσια τοποθέτηση του Βουλευτή και των πολιτευτών της Νέας Δημοκρατίας πάνω στο ίδιο θέμα.
Να είστε σίγουροι ότι αυτό δεν θα το αποφύγουν,όσο κι αν "κρύβονται",ο λαός θα τους αναγκάσει να απαντήσουν δημόσια στο ερώτημα:
ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΡΙΚΟ ΑΠΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Ετσι μπραβο Σαρισα,σουβλισε τα κοπροσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

Στον δημο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΒΑΓΙΩΝΑΣ και ΠΑΠΠΑΣ ανοιχτα ΠΑΧΤΑ..
και για τον λογο αυτο ξαμολυσαν ολους τους φωστηρες τους γιαυτο.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια το συστημα στην χαλκιδικη ειναι ΝΤΟΡΙΚΟ βαλτε το καλα στο μυαλο σας,δυστηχως για τον νομο μας ο Μητσοτακης εχει απλωσει τα πλοκαμια του και η ΝΤΟΡΑ εχει καταφερει να εκλεξει στην Χαλκιδικη μας βουλευτη που προσκηται στο στρατοπεδο της.
Εκει οφεικεται λοιπον η σημερινη κατασταση της Νεας Δημοκρατιας στον νομο.
Αυτη την στιγμη εχει εξαπωλυθει μια ανελαιητη επιθεση στους υποψηφιους που επελεξε ο Αντωνης Σαμαρας

gastonepol είπε...

Μαγκες του ενος η δουλεια εχει γινει οπως ειδαμε και χθες στην zoygla για να λεει οτι αματον διωξουν απο το κομμα αυτοι θα χασουν τι θα χασουν κ.βουλευτα τις καταθεσεις σας???

Ανώνυμος είπε...

Ο βουλευτής μας "βγήκε" Ντορικός, δεν ήταν από την αρχή.Γιαυτό όταν θα κάνει η Ντόρα το απόκομα, καλά είναι να παραιτηθεί απο τη ΝΔ, και στις άλλες εκλογές ας εκλεγεί με το απόκομα της.