Σελίδες

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΟΔΕ ΝΔ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Κατόπιν σχετικής εγκυκλίου της Γραμματείας Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας συστάθηκε, στη Χαλκιδική, Νομαρχιακή Επιτροπή Εκλογικού Αγώνα, με επικεφαλής – συντονιστή τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής κ. Δημήτριο Τσούφη, ο οποίος όρισε και τα μέλη της Επιτροπής ως εξής:
Αναπληρωτής συντονιστής ορίστηκε ο κ. Αναστάσιος Καραφουλίδης από τον Πολύγυρο.
Υπεύθυνος Τομέα Συνδικαλισμού ορίστηκε ο...

Νικόλαος Χριστοδούλου, Πρόεδρος ΔΑΚΕ εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με αρμοδιότητες ενεργοποίησης των συνδικαλιστικών φορέων της Χαλκιδικής (ΔΑΚΕ, ΔΑΚΜΕ κλπ). Σύσκεψη του Τομέα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11.06.2012 και ώρα 19.00 στα Γραφεία της ΝΟΔΕ στον Πολύγυρο.
Υπεύθυνος Τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ορίστηκε ο πρώην Δήμαρχος Πολύγυρου κ. Θωμάς Καπλάνης, με αρμοδιότητες κινητοποίησης πρώην αυτοδιοικητικών στελεχών του Νομού (πρώην Τοπικοί, Δημοτικοί, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι και πρώην Δήμαρχοι). Σύσκεψη του Τομέα θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 05/06/2012 και ώρα 19.00 στα Γραφεία της ΝΟΔΕ στον Πολύγυρο.

Υπεύθυνος Τομέα Παραγωγικών Φορέων ορίστηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής κ. Γεώργιος Γκιλής, με αρμοδιότητες καταγραφής των προβλημάτων του παραγωγικού κεφαλαίου στη Χαλκιδική και προώθησης των σχετικών θέσεων της παράταξης στον τομέα της ανάπτυξης. Σύσκεψη του Τομέα (με τη συμμετοχή όλων των επιμέρους κλάδων που εκπροσωπούνται στο Επιμελητήριο) θα πραγματοποιηθεί στις 13/06/2012 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΝΟΔΕ στον Πολύγυρο.

Υπεύθυνοι Επιστημονικού Τομέα ορίστηκαν οι Σαράντη Μαρία, Δημοτικός Σύμβουλος Πολύγυρου και Χούτας Στυλιανός Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, με σκοπό τη συνεύρεση με το επιστημονικό δυναμικό του Νομού και την ανταλλαγή απόψεων για επιστημονικά και επαγγελματικά- κλαδικά θέματα. Σύσκεψη του Τομέα (με τη συμμετοχή όλων των επιστημονικών συλλόγων του Νομού) θα πραγματοποιηθεί σήμερα 01/06/2012 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΝΟΔΕ στον Πολύγυρο.

Υπεύθυνη Τομέα ειδικών πληθυσμιακών ομάδων ορίστηκε η επιχειρηματίας Αικατερίνη Καμαργιώτη από την Ορμύλια, με στόχο τη συγκέντρωση και αποτύπωση των προβλημάτων που απασχολούν τις διάφορες πληθυσμιακές ομάδες του Νομού. Σύσκεψη του Τομέα θα πραγματοποιηθεί στις 07/06/2012 και ώρα 19.00 στα γραφεία της ΝΟΔΕ στον Πολύγυρο.
Υπεύθυνος Τομέα Κομματικών Δραστηριοτήτων και κινητοποίησης ορίστηκαν οι Αναγνωστάρας Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος Σιθωνίας και μέλος της ΝΟΔΕ και το μέλος της ΝΔ Κωνσταντίνος Καλθής από τον Πολύγυρο.

Υπεύθυνοι Τομέα λειτουργίας Κεντρικού Εκλογικού Κέντρου και εκλογικού υλικού.
Ορίστηκαν τα μέλη της ΝΟΔΕ Γιουβανάκης Γεώργιος και Πατσιαβάς Χρήστος.

Στον Τομέα Εκλογικής ετοιμότητας και Νομικής Κάλυψης και δη στους παρακάτω υποτομείς ορίστηκαν οι εξής:

Νομικής Κάλυψης: Στυλιανός Βαλιάνος, δικηγόρος, Αντιπρόεδρος ΝΟΔΕ.

Εκλογικών Αντιπροσώπων: Ευθυμιάδης Αναστάσιος, μέλος ΝΟΔΕ.

Ετεροδημοτών: Καραφουλίδου Άννα από τον Πολύγυρο.

Γραφείου Ενημέρωσης Εκλογέων: Παρούση Ιφιγένεια, Δ/ντρια 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυγύρου.

Γραφείου Κίνησης και Τροφοδοσίας: Μαλακούδης Περικλής.

Γραφείου Συλλογής και μετάδοσης αποτελεσμάτων: Παπανικολάου Ευτυχία, Δ/ντρια Δημοτικού Σχολείου Ορμύλιας.

Το Γραφείο Τύπου και Προώθησης Θέσεων της Επιτροπής στελεχώνουν οι Μπρουτζάς Γεώργιος, Σαράντη Μαρία, Γιαννάκας Εμμανουήλ, Δήμητσας Δημήτριος και Τάσιος Αθανάσιος.

Τη Λειτουργία της Εκλογικής Επιτροπής συνδράμει και η ΝΟΜΕΚΕ της ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής.

Ταυτόχρονα ορίστηκαν και 5 Εκτελεστικές Γραμματείες της Νομαρχιακής εκλογικής Επιτροπής, μία ανά Καλλικράτειο Δήμο, με σκοπό την καταγραφή τοπικών προβλημάτων, την προώθηση των θέσεων της παράταξης και τη συσπείρωση των μελών και φίλων της Νέας Δημοκρατίας. Έτσι:

Στο Δήμο Πολύγυρου η Ε.Γ. αποτελείται από τους Αστέριο Ζωγράφο, Δήμαρχο Πολύγυρου, Δημήτριο Πάχτα, υποψήφιο βουλευτή και Σαράντη Μαρία, Δημ. Σύμβουλο Πολυγύρου και μέλος ΝΟΔΕ.

Στο Δήμο Αριστοτέλη η Ε.Γ. αποτελείται από τους Γιώργο Ιωάννη, Αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής, Δημήτριο Μήτσιου, υποψήφιο Βουλευτή και Στυλιανό Βαλιάνο, αντιπρόεδρο ΝΟΔΕ.
Στο Δήμο Σιθωνίας η Ε.Γ. αποτελείται από τους Τζίτζιο Ιωάννη, Δήμαρχο Σιθωνίας, Καρανάσιο Ευθύμη, υποψήφιο Βουλευτή και Αναγνωστάρα Γεώργιο, Δημοτικό Σύμβουλο Δήμου Σιθωνίας και μέλος ΝΟΔΕ.
Στο Δήμο Κασσάνδρας η Ε.Γ. αποτελείται από τους Καπούλα Κων/νο, πρώην Δήμαρχο Παλλήνης, Παπαγιάννη Κώστα, πρώην Δήμαρχο Κασσάνδρας, Καραμανλή Νικόλαο υποψήφιο Βουλευτή και Φώτη Βασίλη, μέλος της ΝΟΔΕ.
Στο Δήμο Προποντίδας η Ε.Γ. αποτελείται από τους Ιορδανίδη Δαμιανό, Δήμαρχο Προποντίδας, Παπαμέτη Όλγα, υποψηφία Βουλευτή και Ιορδανίδου Φωτεινή, Οικονομίδη Αλέξανδρο, Ευθυμιάδη Αναστάσιο, μέλη ΝΟΔΕ.
Οι ως άνω Γραμματείες θα πλαισιωθούν επιπλέον από τους κατά τόπους Προέδρους των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, από ένα μέλος της Οργάνωσης γυναικών της Παράταξης και ένα μέλος της ΟΝΝΕΔ από τον Δήμο τους.
Προσεχώς θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθούν πέντε κοινές εμφανίσεις – περιοδείες των υποψηφίων Βουλευτών στους Δήμους της Χαλκιδικής.
Ανακοινώνεται ακόμα ότι σήμερα 01/06/2012 και ώρα 18.30 στα γραφεία της ΝΟΔΕ στον Πολύγυρο, θα γίνει σύσκεψη της Οργάνωσης Γυναικών της ΝΔ στο νομό, υπό την αναπληρώτρια υπεύθυνη γυναικών της ΝΟΔΕ, κ. Ιφιγένεια Κυριάκου.
Τέλος ανακοινώνεται ότι στις 06/06/2012 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 θα γίνει σύσκεψη όλων των αγροτικών φορέων του Νομού στα γραφεία της ΝΟΔΕ στον Πολύγυρο.
Η οργάνωση του αγώνα και η μαχητική δράση των μελών μας θα δώσουν τη ΝΙΚΗ στον πιο κρίσιμο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: