Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

Οι μυστικές λέσχες "Skull & Bones", "CFR", "Λέσχη Μπίλντερμπεργκ", "Τριμερής Επιτροπή" και οι ιστορίες τους. (ΒΙΝΤΕΟ)Κι όμως, αυτή είναι η ακραιφνής αλήθεια, που οι ισχυροί φροντίζουν να αποκρύβουν από τον κόσμο, με περίτεχνα κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά στημένα τεχνάσματα, προσπαθώντας να αλλάξουν τον ρου της Ιστορίας προς ίδιον όφελος.
Κάποιες από τις πιο γνωστές
"συντεχνίες" ή "λέσχες" ή "εταιρίες" που κατά καιρούς έχουν περάσει στο προσκήνιο είναι οι "Skull & Bones", "CFR", "Τριμερής Επιτροπή" ("Trilateral Commission") και "Μπίλντερμπεργκ" (Bilderberg). Ο λόγος, που γνωρίζουμε την...
ύπαρξη τους και γενικώς περισσότερα στοιχεία για τις συγκεκριμένες, είναι κυρίως επειδή τα ηγετικά τους μέλη, είναι άτομα με τεράστια οικονομική επιφάνεια, που κινούν τα νήματα της παγκόσμιας αγοράς και άτομα που κατέχουν καίρια πόστα στα πολιτικά δρώμενα όλων των χωρών, ιδιαιτέρως όμως των πιο ανεπτυγμένων οικονομικά χωρών.
 Τα περισσότερα στοιχεία προέρχονται από ερευνητές όπου πολλές φορές έχουν αφιερώσει ακόμη και τη ζωή τους στην αναζήτηση της εξακριβωμένης δράσης αυτών των κύκλων που κρύβονται κάτω από τα μεγαλόσχημα προσωπεία των μελών τους κατορθώνοντας να τα επιβάλλουν στην επικρατούσα κοινωνική αντίληψη.
Στην προσπάθεια απαξίωσης της αλήθειας και διαστρέβλωσης της εγκυρότητας των αποκαλύψεων οι ερευνητές αυτοί από τα κέντρα προπαγάνδας σκωπτικά ονομάζονται "συνομωσιολόγοι" και οι πραγματείες τους "συνομωσιολογίες".
Εμείς σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε την παρακάτω δημοσιογραφική έρευνα και τα συμπεράσματα... δικά σας...


releasegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: