Σελίδες

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Τον Ζωγράφο τίποτα δεν τον σταματά...συνεχείς εντάξεις έργων σε χρηματοδοτούμενα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα στον Δήμο Πολυγύρου!!!

ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΕΞΙ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 2007-2013» ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
 Μετά από σημερινή (31-5-2012) συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πολυγύρου, εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης για έξι έργα, που εντάσσονται στο μέτρο 321 «Ανακαίνιση και Ανάπτυξη Χωριών» του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007-2013».
Συγκεκριμένα:...
  • Αγροτική οδός Σανά - Καλαμωτό (έως όρια ΠΕ Χαλκιδικής), προϋπολογισμού 568.000 €
  • Αγροτική οδός οικισμού Ταξιάρχη, προϋπολογισμού 278.000 €
  • Βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων ΤΚ Βραστάμων, προϋπολογισμού 290.000 €
  • Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού Κελλί - Ορμύλια, προϋπολογισμού 614.700 €
  • Βελτίωση, εκσυγχρονισμός αρδευτικών αντλιοστασίων του Δ.Πολυγύρου, προϋπολογισμού 515.000 €
  • Βελτίωση και ανάπλαση κοινόχρηστων χώρων ΔΕ Ανθεμούντα, προϋπολογισμού 580.000 €
Ο Δήμαρχος Πολυγύρου κ. Αστέριος Ζωγράφος σε δηλώσεις του ανέφερε τα εξής: «Η σημερινή έγκριση των όρων δημοπράτησης των παραπάνω έργων αλλά και η δημοπράτησή τους, αρχής γενομένης από τις 19 Ιουνίου, έρχεται να δώσει την απάντηση σε όσους βιάστηκαν πριν από λίγο καιρό να μας κατηγορήσουν για «αόριστες εξαγγελίες και κούφιες δεσμεύσεις». Το μέχρι στιγμής έργο μας στον Δήμο Πολυγύρου, με τις συνεχείς εντάξεις έργων σε χρηματοδοτούμενα εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα αποδεικνύει περίτρανα πως αυτή η δημοτική αρχή δουλεύει ακατάπαυστα με μοναδικό της σκοπό το καλό του τόπου και των δημοτών. Δέσμευσή μας ήταν από την αρχή ότι αυτό θα πράξουμε και αυτό πράττουμε καθημερινά. Και συνεχίζουμε...». 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ας τα βλεπει αυτά ο Καπλάνης, αλλά και ο Ζωγράφος τίποτα δεν θα έκανε άμα δεν είχε δεξί του χέρι τον ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΒΟΡΔΟ.