Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2010

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, είναι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ κατά του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και εκείνων που το ψήφισαν στη Βουλή! Στις 7 Νοεμβρίου, η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΖΕΙ!

Οι Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές, είναι ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ κατά του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και εκείνων που το ψήφισαν στη Βουλή! Στις 7 Νοεμβρίου, η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΖΕΙ!
1. Δικάζουμε την άρνηση της Κυβέρνησης να απαιτήσει τις Γερμανικές Επανορθώσεις ύψους 70-100 δις ευρώ, όσα δηλαδή αναγκάστηκε να δανειστεί από την Τρόικα, με αποτέλεσμα οι οφειλέτες μας, να γίνουν δανειστές μας!
2. Δικάζουμε την εγκληματική ανευθυνότητα της Κυβέρνησης, που ανέλαβε τον Οκτώβριο του 2009 και πήρε τα πλέον "μέτρα" τον Μάρτιο του 2010, ανοίγοντας ένα τεράστιο και καταστροφικό κενό εσωτερικού ελλείμματος και αχαλίνωτης διεθνούς κερδοσκοπίας!
3. Δικάζουμε το προεκλογικό ψέμα του "λεφτά υπάρχουν" με το οποίο ενώ γνώριζαν, παραπλάνησαν τον κόσμο για να πάρουν την Εξουσία!
4. Δικάζουμε τις αυθαίρετες και άδικες περικοπές των μισθών και των Συντάξεων, των Δώρων Χριστουγέννων, Πάσχα και του Επιδόματος Αδείας, που καταστρέφουν εκατομμύρια ελληνικές οικογένειες!
5. Δικάζουμε την εγκληματική ψήφιση του αντεθνικού, αντισυνταγματικού και παράνομου Μνημονίου από την Τρόικα ΝΤΟΡΑ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ!
6. Δικάζουμε την επαίσχυντη, αντισυνταγματική και παράνομη "υπογραφή" της Δανειακής Σύμβασης, η οποία δεν εγκρίθηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο!
7. Δικάζουμε την Εθνική Υποτέλεια και την Υποθήκη της Εθνικής Περιουσίας που υπέγραψε αυθαίρετα και αντισυνταγματικά η Κυβέρνηση!
8. Δικάζουμε για το σήμερα και το αύριο των Ελληνόπουλων, που υποθήκεψαν τόσο άκαρδα και αντιδημοκρατικά ανίκανοι και ανάξιοι ηγετίσκοι!
9. Δικάζουμε τις αλυσίδες που έδεσαν την Ελλάδα και το μέλλον της και επιτέλους τις σπάμε! Γιατί καταψηφίζοντας τους πρωτεργάτες του Μνημονίου και τους Υποψηφίους τους ή τους Υποστηριζόμενους, ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ!
Και στέλνουμε μέσα και έξω το μήνυμα, ότι η Ελλάδα ούτε εκδίδεται, ούτε παραδίδεται!
Για την Εθνική Αξιοπρέπεια, για τη Δικαιοσύνη, για την Εθνική Ανεξαρτησία ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: