Σελίδες

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ο 35χρονος υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής

Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Στυλιανός Βαλιάνος αποτελεί μια επιλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη και της ΝΔ. 
Ο τριανταπεντάχρονος δικηγόρος επελέγη για τον «κρυστάλλινο χαρακτήρα και για το ήθος του», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γιάννης Ιωαννίδης κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε το απόγευμα της Τρίτης .
Ο Στυλιανός Βαλιάνος , γεννημένος στη Θεσσαλονίκη και μόνιμος κάτοικος  Αρναίας Χαλκιδικής , είναι σήμερα 35 ετών. Αποφοίτησε από το... Γενικό Λύκειο Αρναίας το 1996 και εισήχθη στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ από την οποία αποφοίτησε το 2002 . Το 2003 ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία και το 2004 ορκίστηκε ως Δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Χαλκιδικής. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Καμάρη , Δικηγόρο, και είναι πατέρας της μικρής Δέσποινας.
Το 2006  εξελέγη αντιπρόεδρος  , ενώ το 2008 , το 2010 και το 2012 εξελέγη Πρόεδρος της Πολιτιστικής Εταιρίας Αρναίας , συμβάλλοντας, από τη θέση αυτή, αφενός στη δημιουργία πρωτογενούς πολιτισμού στην περιοχή της Β. Χαλκιδικής και  αφετέρου στη διάσωση και διάδοση της πλούσιας λαογραφικής κληρονομίας της ιδιαίτερης πατρίδας του. Στη διάρκεια της θητείας του, μεταξύ άλλων,  ανέπτυξε πρωτοβουλία ώστε η Πολιτιστική Εταιρία να επιτύχει την ανέγερση  του Πολιτιστικού Κέντρου Αρναίας, έργο πνοής για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.
Το 2010 εξελέγη αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής και Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αρναίας.
Το Δεκέμβριο του 2013 εξελέγη Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Χαλκιδικής
Συμμετέχει , με την ιδιότητα του Δικηγόρου , σε Διοικητικά Συμβούλια Ανωνύμων Εταιριών με επιχειρηματική δράση στη Χαλκιδική.
Ασκεί μάχιμη Δικηγορία στους τομείς του Αστικού και Ποινικού Δικαίου , διατηρώντας γραφεία στην Αρναία , τον Πολύγυρο και τα Ν. Μουδανιά.
Είναι Νομικός Σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς και άλλων μεγάλων εταιριών

Δεν υπάρχουν σχόλια: