Σελίδες

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ Ν.Δ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΓΥΡΟ

Η ΝΟ.Δ.Ε Χαλκιδικής διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, σήμερα τη συγκέντρωση στελεχών της ΔΗΜ.Τ.Ο Πολυγύρου.
Στη συγκέντρωση η οποία πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ν.Δ. στον Πολύγυρο παρευρέθηκαν οι εξής:...
Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε  Δημήτρης Τσούφης καθώς και όλα τα μέλη αυτής, ο Πολιτευτής της Ν.Δ. Ευθύμης Καρανάσιος, ο Πρόεδρος  της ΔΗΜ.Τ.Ο Πολυγύρου Νίκος Παπαγρηγορίου και τα μέλη της τοπικής επιτροπής.
Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Χαλκιδικής  Ηλίας Ιορδανίδης , ο Δήμαρχος Πολυγύρου Αστέριος Ζωγράφος,ο Αντιδήμαρχος Πολυγύρου Χρήστος Βορδός και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πολυγύρου Δημήτριος Ζαγγίλας. 
Ο πρώην Νομάρχης Χαλκιδικής  Βασίλειος Βασιλάκης, ο πρώην Δήμαρχος Πολυγύρου Θωμάς Καπλάνης, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Πολυγύρου Δημήτριος Πάχτας, οι πρώην Αντιδήμαρχοι του Δήμου Πολυγύρου  Μανώλης Σύγγελης και Γεώργιος Γκολόης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πολυγύρου Αστέριος Γκόγκος , πρώην Πρόεδροι της ΔΗΜ.Τ.Ο Πολυγύρου και πλήθος άλλων στελεχών της κομματικής οργάνωσης του Πολυγύρου.
Συζητήθηκαν όλα τα  θέματα που αφορούν  στην  τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα καθώς και θέματα οργανωτικού χαραχτήρα. 
Επίσης έγιναν εύστοχες παρεμβάσεις των στελεχών που έδωσαν το παρόν στη συγκέντρωση.
Τονίστηκε ιδιαίτερα ότι " δεν είμαστε  όλοι ίδιοι" και ότι οι Έλληνες χρειάζονται ελπίδα για το μέλλον τους. Αυτή την ελπίδα στον ελληνικό λαό αλλά και τη φυγή προς τα εμπρός ,που τόσο ανάγκη έχει η χώρα,  μόνο η Νέα Δημοκρατία μπορεί να τη δώσει.....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπαμπές, Γκόγκος, Τσούφης, Ζαγγίλας, Ζωγράφος. Το ... νέο και άμεμπτο πρόσωπο της νέας Ν.Δ.