Σελίδες

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

Ο..βήχας και η.. πολιτική πουτανιά δεν… κρύβονται ?


Πάει ξεσάλωσε τελείως το …Καρφί. Εντάξει είπαμε ρε παιδιά θέλετε σώνει και καλά να εκτελέσετε την «επιθυμία» του αείμνηστου Κακαουνάκη να γίνει η ..ΝΤΟΡΑ αρχηγός, και ….πρωθυπουργός ? Θα καταντήσετε όμως πολύ γραφικοί με τις μαλακίες που γράφεται. Ο Σαμαρας στο κάτω-κάτω έχει χιλιάδες ψηφους από πίσω του. Εσείς τι έχεται ; Τα @ΡΧΙΔΙ@ των εργολάβων που θέλουν να βάλουν στο παιχνίδι την κόρη του αποστάτη; Αρκετά δεν μας έχει γ@μίσει το κολομητσοτακεϊκο; Σταματήστε να παίζεται αυτό το φτηνό παιχνίδι με την ξεπουλημένη, γιατί σας βλέπω να σας καίνε στο σύνταγμα όπως έκαναν παλιά στην παλιοφυλλάδα του Κόκκα. 

Και τι είναι αυτό το Φ.Ε.Κ ρε παλιοκαριόληδες; ΠΛΑΣΤΟ;

Συνεχίζουν οι αρχικλεφταράδες την παραπληροφόρηση, προσπαθώντας να μας παρουσιάσουν το ..μαύρο σαν και τις πράξεις τους … άσπρο. Δεν είχε είχε συμφωνηθεί ρε αρχιλαμόγια τον περασμένο Μάρτιο, μείωση στις επιχορηγήσεις των κομμάτων; Και πως τα κόμματα θα μοιράζονταν 37 εκατ. ευρώ ; Τώρα θα εισπράξουν 48 εκατ. ευρώ, δηλαδή 11 εκατ. ευρώ παραπάνω. Όλα τα υπόλοιπα είναι δικαιολογίες.

" Τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που αναφέρονται στην Υπουργική Απόφαση, την οποία υπέγραψαν ο Υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, και η Υφυπουργός Εσωτερικών, Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Αποκέντρωσης, Θεοδώρα Τζάκρη, και κάνουν λόγο για αύξηση της επιχορήγησης των κομμάτων, δεν ...ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. 
περισσότερα

Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

''ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ'',ΕΙΠΕ Η Ε.ΣΤΑΗ

ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΟ;;;;;;
Τα μεγάλα κρύβονται σε μικρές λέξεις ή οι μεγάλες αλήθειες λέγονται ψιθυριστά. Κάπως έτσι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η τοποθέτηση της γνωστής Έλλης Στάη, η οποία από την ραδιοφωνική της εκπομπή, στο ραδιόφωνο του Flash, το μεσημέρι της Τετάρτης 14.7.2010, «έβγαλε λαυράκια».
Το πρώτο, αλλά όχι ιδιαιτέρως σημαντικό «λαυράκι» της κυρίας Στάη, ήταν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, τον κύριο Πεταλωτή, ο οποίος «αναγκάστηκε» να ομολογήσει πως «κάποια στιγμή γίνονται ανασχηματισμοί και πιθανότατα τον επόμενο Νοέμβριο θα γίνει ανασχηματισμός της παρούσας κυβέρνησης». Ομολογώ, πως η «είδηση» ουσιαστικά αποτελεί ένα καλό τρόπο εκτόνωσης της πολιτικής πίεσης, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί και μία προειδοποίηση προς το εσωτερικό της κυβέρνησης, σε όλους εκείνους που δυσανασχετούν (με οποιοδήποτε τρόπο) από την μέχρι τώρα «πορεία» του κυβερνητικού έργου.
Το δεύτερο και μεγάλο «λαυράκι» της συγκεκριμένης εκπομπής, ήταν από την ίδια την κυρία Στάη, η οποία στις 1.55 σε μία στιγμή όπου «ανακεφαλαίωνε» τα πολιτικά μηνύματα της ημέρας, αναφέρθηκε στην ανάγκη που υπάρχει λόγω της πολύ δύσκολης οικονομικής κατάστασης που διανύουμε «να κατανοήσουν οι έλληνες πολίτες πως πρέπει να αλλάξει ο χάρτης του σκεπτικού τους, αλλά και πως πρέπει να κατανοήσουμε και να συμβιβαστούμε τελικά με την αλλαγή του χάρτη της χώρας…»!!!
Πραγματικά βόμβα μεγατόνων, που ίσως θα έπρεπε η κυρία Στάη να εξηγήσει άμεσα τι ακριβώς εννοούσε ή τι ακριβώς γνωρίζει γύρω από το συγκεκριμένο θέμα της τοποθέτησής της.
Μήπως, κάποιοι γνωρίζουν τραγικά γεγονότα που έρχονται; Μήπως κάποιοι γνωρίζουν τι μέλλει γενέσθαι στην χώρα και στους πολίτες της; Μήπως κάποιοι θα πρέπει, τελικά, να καθήσουν με ευθύνη απέναντι στους πολίτες και να μιλήσουν με ειλικρίνεια, προσπαθώντας να βοηθήσουν τη χώρα να αντιμετωπίσει τους πραγματικούς κινδύνους που την απειλούν;
Σε κάθε περίπτωση, εάν η κυρία Στάη δεν εξηγήσει τα λεγόμενά της, δυστυχώς, τοποθετεί τον εαυτό της ανάμεσα στους επικίνδυνους και στους κινδύνους της χώρας…


πηγή:kostasxan.blog
αετός για το stoxos.gr

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Εμβατήριο Παύλου Μελά

 
O θάνατος του είναι ζωή στους κουρασμένους από τη μετριότητα του κόσμου. Ο Θάνατος του ανασταίνει τους κοιμισμένους, ταράζει τούς μαργωμένους, δυναμώνει τους αδύνατους, δροσίζει τους διψασμένους, ο θάνατος του Νέου, ο θάνατος του Ωραίου ο θάνατος του Αντρείου.......Ψυχή, ψυχή ωραία, γλυκιά πενταπάρθενη που ερωτεύτηκες το θάνατο δίδαξε μας, ω, μάθε μας να μη πονει και να μην καίει το αντίκρισμα της αγωνίας σου, ψυχή ωραία πενταπάρθενη. (Ιων Δραγούμης)

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ" - ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2010


ΝΕΟΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ, ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...
ΦΙΔΙΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΡΘΡΩΘΕΙ Η ΕΧΘΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ". ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ
...
ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΡΙΑΝΙΔΗ.Η ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ... ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ... ΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΑ... ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ!
...
ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ. ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ... 500.000 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ.
...
-ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΤΟ "ΘΑΜΑ" ΤΟΥ Ο "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ"... ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ "ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ" ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ
...
-ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ... ΤΟΥΡΚΟΣ ΛΟΧΙΑΣ! ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΑΒΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗ
...-ΜΕ ΤΙΜΕΣ... ΕΘΝΑΡΧΗ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ! - ΠΡΟΞΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ...

-ΟΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ!

-ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΑΣΟΣ ΒΑΒΑΤΣΙΚΛΗΣ - ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΥ

-ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ... ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Η "ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ" - ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΛΙΛ ΜΟΥΣΤΑΦΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΤΩΝ "ΙΩΝ"!

-"ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΙΣΛΑΜ" - ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

-ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ... ΦΩΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 60%

-ΝΕΟΥΣ "ΗΡΩΕΣ" ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΚΟΥΚΟΥΕ! - ΜΕ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ - ΝΕΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ "ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΗΣ" ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

-ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ;

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ο 25ος Μεσημβρινός σήμερα...


  • "...Μπορούμε άραγε να φανταστούμε τι θα σήμαινε η δημιουργία μιας «αποστρατικοποιημένης ζώνης» στον 25ο μεσημβρινό; Μία ζώνη που θα περνούσε λίγο έξω από την Χαλκίδα και το Ηράκλειο της Κρήτης; Αν αυτό δεν είναι εθνική καταστροφή, τι άλλο θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε έτσι;..."
Θα μπορούσε να είναι τίτλος μυθιστορήματος. Θα μπορούσε να είναι ένα ακόμη ευφάνταστο σενάριο κάποιου κέντρου στρατηγικών ερευνών που θέλει να κάνει θόρυβο και να κερδίσει έτσι νέους συνδρομητές. Φαίνεται, όμως, ότι είναι κάτι περισσότερο: Ο φυσικός πλούτος του Αιγαίου έχει μπει για τα καλά στο στόχαστρο!
«Οι Τούρκοι κλιμακώνουν επικίνδυνα την ένταση στο Αιγαίο». Ένα συνηθισμένο κλισέ που έχετε διαβάσει άπειρες φορές τα τελευταία χρόνια. Κι όμως! Μία αναδρομή στα γεγονότα θα σας πείσει για το εξής: Κάθε χρόνο οι Τούρκοι κάνουν κι ένα βήμα ακόμη και αποδεικνύουν ότι κινούνται με βάση ένα καλοσχεδιασμένο και μακροχρόνιο προγραμματισμό. Ο αντικειμενικός στόχος τους είναι ορατός δια του γυμνού οφθαλμού: Θέλουν ένα κομμάτι του Αιγαίου! Δεν κλιμακώνουν την ένταση. Κλιμακώνουν τις ενέργειές τους για να καταφέρουν το στόχο τους. Και γιατί όχι; Απέναντί τους έχουν ένα φοβισμένο έθνος που είναι διατεθειμένο να προασπίσει την «ειρήνη» με κάθε «κόστος».
Πριν από 25 χρόνια θα ήταν αδιανόητο να δούμε τουρκικές φρεγάτες στο Σούνιο ή να καλούνται οι ελληνικές δυνάμεις να αποσυρθούν από ενέργειες έρευνας και διάσωσης πέραν του 25ου μεσημβρινού. Πέραν, δηλαδή, του... μισού Αιγαίου! Σήμερα, αυτά είναι συνηθισμένα πράγματα που έχουν πάψει να προκαλούν ακόμη κι αυτή την περιέργεια...
Τουρκικά σκάφη ερευνών κινούνται ανενόχλητα στο Αιγαίο και αναζητούν πετρέλαιο, ενώ η σχετική είδηση εμφανίζεται στις εσωτερικές σελίδες κάποιων εφημερίδων.
Είναι άραγε αλήθεια ότι τα ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη δεν πετούν πέραν του 25ου μεσημβρινού; Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μία μυστική συμφωνία για την «αποφυγή της έντασης»; Κάποια στιγμή στο μέλλον θα μάθουμε περισσότερα από κάποια επίσημα χείλη. Ελπίζουμε μόνο να μην πρόκειται για απολογίες...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ


Οι αστυνομικές συνδικαλιστικές οργανώσεις μαζί με το Λιμενικό και την Πυροσβεστική σήμερα στις 6.30 η ώρα διοργανώνουν συγκέντρωση ένστολης διαμαρτυρίας.

Στη συγκέντρωση αυτή θα παρευρίσκονται ένστολα αξιωματικοί, υπαξιωματικοί κι οπλίτες του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Αεροπορίας, ατομικά ο καθένας κάνοντας την βόλτα τους, πίνοντας τον καφέ τους και γνωρίζοντας νέους συναδέλφους.....

ΠΑΣΟΚ: Να καταργηθεί ο σταυρός απο την σημαία - ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ "ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ" (video)

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ